Servicii

SAATA doreste sa ofere tuturor membrilor ei protectie si o comunitate in care fiecare va gasi sprijinul atunci cand are probleme personale sau de serviciu. SAATA este organizatia care a dovedit ca poate schimba modul cum angajatii sunt tratati in cadrul companiei.

PUTEREA SAATA vine pe de o parte din calitatea membrilor sai, sprijinul activ al sindicatelor din alte organizatii ale Grupului ALLIANZ, dar si prin afilierea la federatii si confederatii sindicale. Poate ca unii dintre dumneavoastra vor spune ca daca tot exista asa un sprijin puternic de ce nu s-a obtinut mai mult in negocierea contractului colectiv de munca de anul trecut. Sa nu uitam, ca prin negocierea contractului colectiv de munca, trebuie sa aparam dreptul fiecaruia dintre dumneavoastra la stabilitate, siguranta in munca, apreciere pentru ceea ce facem si nu in ultimul rand dreptul de a cistiga o paine. Noi ne-am propus in conditiile economice actuale, sa protejam angajatii si sa le oferim stabilitatea de care au nevoie, un stres cat mai mic in activitatea profesionala, sa protejam sanatatea angajatilor si mai ales un tratament corect din partea angajatorului.

SAATA este PARTENER DE DIALOG al managementului AZT si prin aceasta, problemele si propunerile voastre ajung la cunostiinta managementului superior acestea putand gasi o rezolvare mai rapida decit parcurgerea scarii ierarhice cu jalba in protap, in cazul in care chiar te asculta cineva ca ai o problema. Probleme sunt si vor fi in continuare dar atunci cind nu veti reusi sa va rezolvati problemele singuri la locul unde lucrati noi, si prin noi, federatia va fi alaturi de voi pentru rezolvarea problemelor. Sindicatul nu poate si nu are dreptul sa lucreze in locul tau, nu poate raspunde in locul tau de abaterile pe care le faci, dar are dreptul, poate si iti va asigura un tratament corect din partea companiei conform legilor in vigoare si contractului colectiv de munca. Sprijinul juristilor specializati in probleme de munca pot face diferenta intre un tratament incorect, abuziv sau discriminatoriu si un tratament corect in care sa te poti si sa poti fi aparat conform legi. Poti fi SINGUR sau poti alege sa fi alaturi de niste OAMENI, dornici de a schimba in bine situatia tuturor membrilor ei.

Serviciile sindicale acordate membrilor SAATA:

  • Asistenta pentru membrii care au venit la sediu;
  • Asistenta pentru rezolvarea cazurilor individuale (ex:Tg.Mures, Tulcea,Bucuresti, Alba Iulia, Reghin, Orastie);
  • Asistenta si sprijin in comisiile de cercetare disciplinara;
  • Urmarirea aplicarii CCM-ului in sucursale si agentii;
  • Asistenta juridica individuala;
  • Sprijinire in procesul de formare profesionala si formare profesionala;